14 APRIL: Rollerdisco #1 in de Stadsgehoorzaal

WAT KRIJG JE ALS JE DE LOL VAN ‘OUDERWETS’ ROLLERSKATEN EN DE LEKKERSTE DISCO HITS SAMENVOEGT OP EEN VETTE LOCATIE? EEN ROLLERDISCO IN DE STADSGEHOORZAAL!

WIE DENKT DAT SKATEN ALLEEN VOOR KINDEREN IS HEEFT HET FOUT. DISCOSKATEN VOOR VOLWASSENEN IS TERUG VAN WEGGEWEEST! MAN OF VROUW, JONG OF OUD… IEDEREEN IS WELKOM OP DEZE ZATERDAG. DE KLEINTJES WIJDEN DE DANSVLOER ‘S MIDDAGS IN EN OM 20:00 GAAN DE DEUREN OPEN VOOR DE VOLWASSENEN.
DE STADSGEHOORZAAL WORDT OMGETOVERD TOT EEN PRACHTIGE INDOOR ROLLERDISCO. HERBELEEF DE LOL VAN VROEGER EN ROL OVER DE VLOER OP DE DIKSTE DISCO EN TOP 40 HITS. DE DISCOBALLEN, LASERS EN ROOKMACHINES WORDEN UIT DE KAST GETROKKEN VOOR EEN ONVERGETELIJKE ERVARING. EVEN BIJKOMEN VAN JE MOVES KAN ROND DE DANSVLOER MET DIVERSE DRANKJES EN SNACKS. MAAR NIET VOOR LANG… ALS JE EENMAAL DE SMAAK TE PAKKEN HEBT, BEN JE NIET MEER VAN DE VLOER AF TE ROLLEN!

TICKETS ZIJN € 12,50. VOOR € 7,50 (INCL. BORG) DE SOEPELSTE ROLSCHAATSEN VOOR JE KLAAR STAAN. UITERAARD KUN JE OOK JE EIGEN ROLSCHAATSEN MEENEMEN (SKEELERS ZIJN NIET TOEGESTAAN). TREK JE MOOISTE OUTFIT AAN OF GA VOLLEDIG IN STIJL MET EEN OUTFIT UIT DE 80’S. HOE DAN OOK, ZORG DAT JE DEZE EERSTE EDITIE NIET MIST!

14:00 – 17:00 KIDS (ALLE LEEFTIJDEN)
20:00 – 00:00 VOLWASSENEN (18+)

DE ROLLERDISCO WORDT GEORGANISEERD DOOR LEIDSESCHOUWBURG-STADSGEHOORZAAL EN GEBR. DE NOBEL.

Gerelateerde berichten
Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan u graag te woord!

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt