5 OKT: 80’s & 90’s Party

5 OKT: 80’s & 90’s Party

LET’S GO BACK IN TIME!
Date: Zaterdag 5 oktober
Time: 21.00 – 01.00 uur
Entree: €12,00
Huur rollerskates: €7,50
Adults only!

Rollerskaten op de allergrootste disco hits! Ouderwets rolschaatsen op een unieke locatie; het Rollerpark van Samcity! Beleef een onvergetelijke avond! Roll over terwijl onze DJ de vetste disco en top 40 hits uit de 80’s & 90’s uit de speakers laat knallen! Uiteraard wordt alles uit de kast getrokken; discoballen, rookmachines en lasers! Oefening nodig? Doe mee met de workshops onder professionele begeleiding. Wil je even bijkomen van al je moves met een drankje en een hapje? In het park is een chillruimte met bar aanwezig. Too much energy? Ook ons trampolinepark is all yours..

BOEK NU
Verzeker jezelf van een ticket. Dit is mogelijk in de voorverkoop tot 1 oktober. Zelf geen rollerskates? Je kunt de huur van de rollerskates online mee boeken! Het is Rollerskates Only Evening!

MAAK JE AVOND COMPLEET
Kom vooraf lekker eten in ons sfeervolle restaurant. Bij besteding vanaf €12,50 ontvang je een gratis muntje voor een drankje (bier, wijn, fris) in onze rollerskate chillruimte!
Reserveer je tafel bij de aanschaf van je tickets!

DRESSCODE DISCO
Feel the groove! Don’t forget your disco outfit!
Om het terug-in-de-tijd gevoel compleet te maken. Colours, glitters, afro pruiken, soulpijpen, blousjes met ruches. Niets in de kast? No problem! Huur je outfit voor de avond bij Partycom. Op vertoon van je entreeticket ontvang je 10% korting. Dit geldt ook voor het kopen van disco accessoires.

Check de website: www.partycom.nl