Arrangementen

Nodig je vrienden of collega’s uit voor dagje rolschaatsen. Swing en dans in de roller disco. Combineer je dagje uit met een bezoek aan onze VR Arcade of ga poolen en cocktails drinken bij Sparkels Party-Bar. Voor meer informatie klik hier. 

Snack & Roll

Binnenkort iets te vieren met vrienden, familie of collega's? Kom naar SKATE FEVER! Een compleet arrangement, inclusief een hapje en een drankje.

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een vernieuwend en energiek bedrijfsuitje? Ouderwetse gezelligheid met je collega’s. Stilstaan is ook voor de baas onmogelijk.

Kinderfeestje

Hieperdepiep HOERAAAA!! Vier je verjaardag bij SKATE FEVER! Wij zorgen voor een unieke en onvergetelijke verjaardag in de enige echte roller disco.

Tienerfeestje

Onder het genot van een hapje en drankje vier jij met al je vrienden je tienerfeestje op rolschaatsen.

2 uur rolschaatsen

Nodig al je vrienden uit voor de Roller Disco. Het leukste uitje voor jong en oud! Boogie wonderlanddddd

Workshops

Een eenmalige workshop voor je vrienden, familie of collega's. Samen al rollend plezier maken. Onze trainers zijn er voor ieder niveau.

Skatelessen

Wist je dat wij voor alle leeftijden en niveaus skatelessen verzorgen? Onze professionele en ervaren trainers leren je beter (en veiliger) rolschaatsen.

Skate & Glowgolf

Maak je dagje uit compleet met een spannend en uitdagend potje midgetgolf in het donker. Voor- of achteraf gezellig samen naar de roller disco.

Skate & AYC-eat

Hongerig? Eet voor of na het skaten de buik rond! Onbeperkt eten bij wereld restaurant altijd. Ruime keuzen uit diverse heerlijke buffetten.

Skate & Poolen

Na de roller disco gezellig een ronde poolen bij Sparkels Party-Bar. Heerlijke cocktails, enthousiaste medewerkers en swingend muziek wachten op u.

Skate & VR Arcade

Zet je VR-bril op, houd je shot gun goed vast en stap in een wereld vol met fantasieën. Maak je avond compleet met een gezellige ronde skaten!

Poolen

Nodig uw vrienden uit voor een avondje poolen bij Sparkels Party-Bar. Heerlijke cocktails, enthousiaste medewerkers en swingend muziek wachten op u.

VR arcade

Onze VR arcade is de perfecte plek om met familie, vrienden en / of collega’s bij elkaar te komen. De leukste activiteit vol met illusies.

Sparkels Party-Bar

Sparkels is de perfecte plek om met vrienden en/of collega’s te relaxen en uit te gaan. Gevestigd op de eerste etage bij SKATE FEVER roller disco.

Virtuix Omni

Ren, loop en schiet in Virtual Reality! De Virtuix Omni is de meest uitgebreide en intensieve VR experience die de VR markt op het moment te bieden heeft.

Skate & Virtuix Omni

Ren, schiet, beleef en waan jezelf in de nieuwste 4D-Motion Simulator! En combineer Virtuix Omni met twee uur skaten!