VOOR AL ONZE ARRANGEMENTEN DIEN JE EEN RESERVERING TE MAKEN. RESERVEREN VOOR HET VRIJ SKATEN ALLEEN ALS JE  MET MEER DAN 10 PERSONEN KOMT. DISCO SKATEN KAN OP ALLE DAGEN. BEKIJK HIER ONZE TARIEVEN EN OPENINGSTIJDEN.

SNACK EN ROLL

BINNENKORT IETS TE VIEREN MET VRIENDEN OF FAMILIE? KOM NAAR SKATE FEVER! EEN COMPLEET ARRANGEMENT, INCLUSIEF EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

BEDRIJFSUITJE

OP ZOEK NAAR EEN VERNIEUWEND EN ENERGIEK BEDRIJFSUITJE? OUDERWETSE GEZELLIGHEID MET JE COLLEGA’S. STILSTAAN IS OOK VOOR DE BAAS ONMOGELIJK

KINDERPARTIJ

LANG ZULLEN ZE LEVEN! VIER JE VERJAARDAG BIJ SKATE FEVER! WIJ ZORGEN VOOR EEN UNIEKE EN OVERGETELIJKE DAG VOOR JOU EN JE GEZELSCHAP!

TIENERFEEST (NIEUW!)

WAT IS ER NOU LEUKER OM MET VRIENDEN OF VRIENDINNEN LOL OP ROLSCHAATSEN TE HEBBEN? PRECIES! MAAK ER SAMEN EEN ONVERGETELIJKE AVOND VAN!

SKATE EN KARAOKE

BEN JIJ DE NIEUWE BEYONCE OF JUSTIN BIEBER? TEST NIET ALLEEN JE SKATETALENT MAAR OOK JE ZANGSKILLS. WEES NIET BANG: DE KARAOKE IS IN EEN PRIVERUIMTE!

SKATE EN ESCAPE

LOS SAMEN DE PUZZELS OP EN ONTSNAP VOOR DE TIJD OM IS TIJDENS DIT RAZEND POPULAIRE SPEL. EN NOG GENOEG TIJD OM DE SPANNING ERAF TE SKATEN!

SKATE EN PANNENKOEKEN

HMM, WIE IS ER NOU NIET GEK OP PANNENKOEKEN? COMBINEER HET SKATEN MET HET ETEN VAN DE LEKKERSTE PANNENKOEKEN BIJ RESTAURANT PANNEKOE

SKATELESSEN EN WORKSHOPS

WIST JE DAT WIJ VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN NIVEAUS SKATELESSEN VERZORGEN? OOK EENMALIGE WORKSHOPS BEHOREN TOT DE MOGELIJKHEDEN.

SKATE EN ALL-YOU-CAN-EAT

HONGERIG? EET VOOR OF NA HET SKATEN DE BUIK ROND! ONBEPERKT ETEN BIJ WERELD RESTAURANT ALTIJD. RUIME KEUZEN UIT DIVERSE BUFFETTEN

SKATE EN GLOWGOLF

MAAK JE AVOND COMPLEET MET EEN SPANNEND POTJE MIDGETGOLF IN HET DONKER. VOOR- OF ACHTERAF GEZELLIG SAMEN ROLLERSKATEN!

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan u graag te woord!

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt