verjaardag-skate-fever

VIER JE VERJAARDAG BIJ SKATE FEVER EN GA ROLSCHAATSEN! WIJ ZORGEN VOOR EEN UNIEKE EN ONVERGETELIJKE KINDERPARTIJTJE VOOR UW KIND EN ZIJN OF HAAR  VRIENDEN EN VRIENDINNEN! DE KINDEREN KUNNEN NA ONTVANGST DIRECT GAAN SKATEN. ZIJN ZE NOG NIET ZO ERVAREN? GEEN ZORGEN, WANT WIJ GEVEN GRAAG EEN KORTE INTRODUCTIELES. NA HET SKATEN IS ER VOLDOENDE TIJD OM CADEAUTJES UIT TE PAKKEN EN HEERLIJK TE SMULLEN VAN FRIET EN EEN SNACK. WIJ WETEN HOE DORSTIG ZE KUNNEN WORDEN VAN SKATEN, DUS IS ER ONBEPERKT AANMAAKLIMONADE VOOR ALLE KINDEREN. DIT ARRANGEMENT DUURT IN TOTAAL 3 UUR, IS VANAF 6 KINDEREN TE BOEKEN EN KOST €15,- PER KIND.

INCLUSIEF:
– ENTREE SKATE FEVER
– VERHUUR SKATES
– ONBEPERKT AANMAAKLIMONADE VOOR DE KINDEREN
– FRIET EN SNACK
– PRESENTJE VOOR DE JARIGE
– BESCHERMING (KNIE/POLSEN – VRAAG MEDEWERKERS)

LET OP: HET GEVEN VAN EEN KINDERPARTIJ IS MOGELIJK OP ALLE OPENINGSDAGEN TUSSEN 12:00 EN 19:00. BEGELEIDERS BETALEN €7,50 PER PERSOON (NA TWEE BEGELEIDERS WORDT HET €10,- PER PERSOON), INCLUSIEF KOFFIE/THEE EN MEE ETEN MET KINDEREN. OUDERS DIE KOMEN KIJKEN DIENEN OOK ENTREE TE BETALEN!

HET MEENEMEN VAN EEN VERJAARDAGSTAART IS TOEGESTAAN VOOR EEN MEERPRIJS VAN €5,-. TAARTBORDJES EN VORKJES ZIJN TEVENS TE KOOP: €2,50 VOOR 10 PAKKETJES. KINDEREN MOGEN HUN EIGEN SKATES MEENEMEN. INLINE-SKATES/SKEELERS ZIJN I.V.M. DE VEILIGHEID NIET TOEGSTAAN

RESERVEER DIRECT!

Step 1 of 3
Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Wij staan u graag te woord!

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt