Kinderfeestje

Ben je binnenkort jarig, vier dan je kinderfeestje bij SKATE FEVER. Nodig al je vriendjes uit voor jouw roller disco party. Natuurlijk mag je verkleed en in neon / disco kleding komen. Wij zorgen voor een unieke en onvergetelijke kinderpartijtje voor jouw en je vriendjes en vriendinnetjes.

 

De kinderen kunnen na ontvangst direct gaan rolschaatsen en onze medewerkers brengen u naar uw feesttafel. Ook is er voldoende tijd om cadeautjes uit te pakken en heerlijk te smullen van friet en een snack. Wij weten hoe dorstig ze kunnen worden van rolschaatsen, dus is er onbeperkt aanmaaklimonade voor alle kinderen. Dit arrangement duurt in totaal 2 uur, is vanaf 6 kinderen te boeken en kost €17,50 per kind.

 

Inclusief:
-Entree SKATE FEVER
-Verhuur rolschaatsen
-Bescherming (knie/polsen – vraag medewerkers)
-Aanmaaklimonade voor de kinderen
-Friet en snack
-Presentje voor de jarige

 

De twee eerste begeleiders betalen €10,- p.p. hierin zit inbegrepen: entree, rolschaatsen, frietje + snack en koffie / thee. Overige begeleiders die aanwezig zijn bij het kinderfeestje betalen €15,- per persoon ongeacht of ze alleen komen kijken. Deze extra begeleiders kunnen eten en drinken bestellen bij onze (snack) bar.

 

Let op: lees onze huisregels voor kinderfeestjes aandachtig door! Zo is het geven van een kinderpartij mogelijk op alle openingsdagen tussen 12:00 en 19:00. Ouders die komen kijken dienen ook entree te betalen, €15,- per persoon! Het kinderpartij is alleen te boeken voor kinderen t/m 12 jaar. Anders kan het tienerarrangement wordt geboekt.

Direct reserveren

Step 1 of 3