Skate workshops

I.v.m. de Covid-19 maatregelen is het op dit moment alleen mogelijk om een privé skate les en of een workshop te boeken bij ons. Wij geven les aan kinderen en volwassenen. Zowel beginners als ervaren skaters kunnen een les bij ons boeken. Een skate les en of een workshop kan zowel voor binnen als buiten geboekt worden. De kosten hiervoor zijn: halfuur les €25,- en 1 uur €45,-. Rolschaatsen kan je terplekke voor €5,- erbij huren. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@skatefever.nl. Ook is onze skateshop open voor het kopen van rolschaatsen en onderdelen.

 

 

 

Rolschaatsen is goed voor het lichaam en de geest. Werk aan je conditie op rolschaatsen. Hoe cool is dat?! Boek nu een eenmalige workshop / skate les voor je kinderen, vrienden, familie, collega’s of jezelf.  Onze medewerkers zijn er voor ieder niveau. Dus geen paniek als je nog nooit op rolschaatsen hebt gestaan. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers laten iedereen rollen. Een skateworkshop van een half uur kost €25,- en een van 1 uur €45,- ( excl. entree + rolschaatshuur ) Je kan een workshop boeken tot maximaal 20 personen. Kom je met meer dan 20 personen dan raden wij aan om 2x een workshop te boeken. Op dit moment kan men alleen op dinsdag en donderdag een lesje boeken tussen 12.00 en 21.00 uur.

 

De kosten zijn:
Entree : €10,-

Rolschaatshuur: €5,-

Bescherming: €1,50 per onderdeel (deze worden op dit moment niet meer verhuurd. Deze zijn bij ons terplekke te koop of je neemt ze zelf mee)

Workshop halfuur: €25,-

Workshop 1 uur: €45,-

Ook leuk als privéles met je kind(eren) of als je erg bang bent.

Direct reserveren

Step 1 of 3