Skatelessen

I.v.m. de Covid-19 maatregelen is het op dit moment alleen mogelijk om een privé skate les en of workshop te boeken bij ons. Wij geven les aan kinderen en volwassenen. Zowel beginners als ervaren skaters kunnen een les / workshop bij ons boeken. Een skate les kan zowel voor binnen als buiten geboekt worden. De kosten hiervoor zijn: halfuur les €25,- en 1 uur €45,-. Rolschaatsen kan je terplekke voor €10,- erbij huren. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@skatefever.nl.

 

 

 

Uitdagende skatelessen voor volwassenen
Toe aan wat meer beweging en / of op zoek naar een nieuwe uitdaging!? Kom dan naar onze skatelessen en leer rolschaatsen en dansen op wielen. Schrijf je dus snel in voor de cursus. Voor de cursus start hebben wij altijd een proefles.

 

Voor wie: Iedereen die dat zou willen (18+)
Wanneer: Woensdagavond
Tijdstip: 19:30 – 20:30 uur ( inloop 19.15 uur )
*Kosten: Introductie les € 15 / Introductie les + 5 lessen € 75,-
Geen rollerskates: Skatehuur € 5,- per les

Aanmelden: alleen via info@skatefever.nl ( vergeet niet je naam, aantal personen, telefoonnummer door te geven )

Onze skatelessen worden gegeven in een blok van 5 lessen. Na de 5 lessen kan je ervoor kiezen om te stoppen of verder te leren. Blijf op de hoogte van de startdata door onze website www.skatefever.nl of Facebook pagina SKATE FEVER NL regelmatig te controleren. Kom en ontmoet leuke mensen met dezelfde passie. Ook is het mogelijk om een privéles / skateworkshop bij ons te boeken op dinsdag en donderdag tussen 12.00 en 21.00 uur. Erg leuk en leerzaam vooral als je nog geen ervaring hebt. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag door naar onze pagina prijzen / skate workshop. Kan je niet komen lessen maar wil je wel rolschaatsen? Dit kan 6 dagen in de week bij ons. Bekijk onze ruime openingstijden voor meer informatie.

 

*Data lessen: op dit moment zijn wij gesloten i.v.m. de Corona maatregelen. Datum zijn daarom nog niet bekend.

 

 

*Les gemist, dan vervalt jouw les. De les kan niet op een ander moment ingehaald worden. Wij geven GEEN geld terug.