Skatelessen

Goed nieuws! Het is weer mogelijk om een privé skate les en of workshop te boeken bij ons.  Ideaal voor beginners en iedereen die heerlijk zowel binnen als buiten veilig wil leren rolschaatsen.  Ook gaan onze groepslessen weer door. Wij geven les aan kinderen en volwassenen. Zowel beginners als ervaren skaters kunnen een les / workshop bij ons boeken.   Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@skatefever.nl.

 

Uitdagende skatelessen voor volwassenen
Toe aan wat meer beweging en / of op zoek naar een nieuwe uitdaging!? Kom dan naar onze skatelessen en leer rolschaatsen en dansen op wielen. Schrijf je dus snel in voor de cursus. Voor de cursus start hebben wij altijd een proefles.

 

 

*Data proefles: dinsdag 8 juni: Dansen op rolschaatsen
*Data proefles: woensdag 23 juni: Dansen op rolschaatsen

 

Voor wie: Iedereen die dat zou willen (18+)
Wanneer: Dinsdag en/of Woensdagavond (je mag zelf kiezen voor welke dag )
Tijdstip: 19:30 – 20:30 uur ( inloop 19.15 uur )
*Kosten: Introductie les € 20 / Introductie les + 5 lessen € 100,-
Geen rollerskates: Skatehuur € 5,- per les
Bescherming setje: € 5,- per les

 

Aanmelden: alleen via info@skatefever.nl ( vergeet niet je naam, aantal personen en telefoonnummer door te geven )

 

Onze skatelessen worden gegeven in een blok van 5 lessen. Na de 5 lessen kan je ervoor kiezen om te stoppen of verder te leren. Blijf op de hoogte van de startdata door onze website www.skatefever.nl of Facebook pagina SKATE FEVER NL regelmatig te controleren. Kom en ontmoet leuke mensen met dezelfde passie. Ook is het mogelijk om een privéles / skateworkshop bij ons te boeken op maandag, dinsdag en donderdag tussen 12.00 en 21.00 uur. Erg leuk en leerzaam vooral als je nog geen ervaring hebt. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag door naar onze pagina prijzen / skate workshop. Kan je niet komen lessen maar wil je wel rolschaatsen? Dit kan 6 dagen in de week bij ons. Bekijk onze ruime openingstijden voor meer informatie.

 

 

*Les gemist, dan vervalt jouw les. De les kan niet op een ander moment ingehaald worden. Wij geven GEEN geld terug.